barasaravendela

"Den materiella lyckan är den sanna lyckan"

slush puppie

Kategori: Allmänt

håller på att fixa mig till ikväll, är ju typ bara en timme tills jag ska åka :P

Blir klänning från Marlene Birger, strumpyxor, kavaj, sotiga ögon och plattat hår :) sen kommer ju problemet med vad man ska ha för skor till detta!! Eftersom det är tö och slask ute så känns det som om man går i typ slush puppie, och det är inte roligt.
Därför känns det som om pumps inte är det bästa alternativet men helt klart det snyggaste...
Men det får nog bli mindre snygga skor som jag kan gå i istället, hellre det är att halk omkring på klackar. Suck!

Verkligen dagens i-landsproblem, men jaja.
Nu måste jg skynda mig om jag ska hinna bli klar!

Ha det!

lördag

Kategori: Allmänt

Gbg horse show igår med Krister, Barbror och Sofia! Kul va det :D Ett nummer var fridressyr och hur coolt som helst, fatta att ha sån kontakt med sina hästar så att dom gör precis som du vill utan att du behöver använda något mer än i princip din röst och ditt kroppsspråk.
Tror jag ska försöka lära Godis det ;D
En del hoppning va det också och höjdhopp vilken vanns av Micheal Withaker på 190 cm. Sjukligt högt! Men häftigt att se! Hade platser längst ner så vi sg väldans bra på hinder 2 ;)



Blev några timmar på mässan också, vilket resulterade i nya ridskor, matskål och borste till Charlie och en del broschyrer^^
Samt massa gratisprover från Libresse och handsprit från Gardasil, haha de va fina grejjer:)

Ikväll blir det stan och krogen, Emma blir ju stor flicka imorn och det ska såklart firas. Blir lite förfest hos Sofia och sen utgång. Blir antagligen väldigt trevligt ;) Kommer dock nog vara ganska trött imorn eftersom jag kommer vara hemma 3 två nätter i rad. Men det är smällar man får ta!

hehe

Kategori: Allmänt

borde städa egentligen, mamma håller på att få slag på grund av hur mitt rum ser ut... Istället sitter jag framför datorn istället, som vanligt!
Facebookar lite, som vanligt det med, och kommenterade något på ett inlägg från spelet Happy Aquarium. Detta resulterade i att typ 10 heeelt okända personer från typ turkistan och andra konstiga länder addade mig :O

Men jag la till dom, är ju alltid bra att ha många vänner i det spelet!
Så nu har jag en vän-grupp som heter "Happy Aquarium nördar" haha så att jag vet vilka det är ;)

Imorn blir det gbg Horse Show med tjejerna :D kuligt kuligt! Skriver nog mer om det imorn :)

Är nog bäst att jag städar lite nu iaf :S

Ha det!

söndag

Kategori: Allmänt

Kom hem från Göteborg i förmiddags och möttes av ännu mer snö... Det var bara att ge sig ut och skotta igen.

Det blev inte heller så mycket shoppande igår som jg hade velat, snön gjorde att vi kom iväg mycket senare än vi tänkt och det tog nästan 1,5 timmar att åka också!! Men lite shopping blev det ändå, jag är ju beroende ;D

Kom över några reaplagg från Monki helt sjukligt billigt: En lång, grå västaktig sak; en mjukiströja i svart och grått och en svart lite finare topp. Allt för 150 kr, TILLSAMMANS!!! fatta chocken vid kassan ;P haha
Köpte även ansikttvål och Toner tabs från Lush, älskar deras prudukter. Ska köpa lite fler nästa gång jag kommer i närheten av en sån affär igen hehe. Har använt mycket produkter därifrån och gillar dem, plus att det är väldigt bra att dom tänker på miljö och djur osv när dom gör sina produkter!

Guys and Dolls var också bra, storyn va väl inte den bästa men alla är ju så grymt duktiga så det är värt att se den bara för det! Älskar musikaler!



Men va ganska trött när vi kom tillbaka till hotellet där vid 11 på kvällen. Snöröjningen i Göteborg va inte den bästa och det känns i benen efter en stunds traskande i snömodd... Skönt att sova va det iaf och hotellfrukost är alltid nice :D

Nu blir det till att plugga, imorn börjar skolan igen :( Vart har det här lovet tagit vägen egentligen??

Ha det!

snö...

Kategori: Allmänt

j*vla snö!! nu kommer vi inte iväg i tid till götet utan istället måste jag gå ut och hjälpa mamma att skotta :( INTE KUL! blir nog inte tid till så mycket shoppande idag ändå då :( SUCK!

Sen är det ju melodifestival i gbg idag så det kommer anatgligen va sjuuukt med männinskor... DUBBELSUCK!!

fredag

Kategori: Allmänt

Just nu håller jag på att laga mat samtidigt som jag försöker bestämma mig för vad som ska med imorn... Ska till Gbg med mamma, gå på stan först, sen middag och sen Guys and Dolls :P Sen sova på hotell också vilket kommer bli riktigt skönt! Ibland är det bra att ha en pappa som bor på hotell mycket ;)

Problemet är ju nu att jag måste ha kläder att gå på stan i en hel dag, alltså bekväma, varma och lätta att ta av när man provar. Sen på kvällen måste man ju ha nåt snyggt, men inte för uppklätt och eftersom det är skitmycket snö måste man tänka på det också!

Jag har en proppfull garderob med kläder, ändå har jag ingenting att ta på mig!!
SUCK! 
Vilka problem jag har!
Ytligt?!
Nesch då! 

Ha det!

nyklippt

Kategori: Allmänt

Tillbaka från frisören nu, 2,5 timmar tog det att klippa och slinga mitt hår :S men det är skönt nu när det slitna är borta och det är lite blondare!
Fick min bikini igår med, fin fint måste jag säga. Dock mest en solbikini eftersom det ärganska liten :P

Nu är det dags att tömma charlies kisselåda, sen får man väl försöka hitta på något annat roligt :)

Ha det!
 

lunch

Kategori: Allmänt

Det är så himla skönt med lov! Kunna sova länge och ta dagen som den kommer. Fast ska jobba imorn, men det är ändå ganska lugnt. Syn bara att det är några manpower gubbar som också ska jobba för då kan man inte sjunga med till radíon som jag brukar när jag är på lagret ;) haha

nä ska nog ta och käka lite lunch nu, undra bara vad jag ska äta :P kanske lite våfflor eller pannkakor? Mums!

Ha det!

alla <3 dag

Kategori: Allmänt

Jaha då va det alla hjärtans dag idag då, en extremt nödvändig högtid ;) Men lite bra iaf för när jag vaknade låg det en ask med godishjärtan vid sänge, tack till gulliga föräldrar!

Idag blir dock ingen rolig dag, ska städa. Mitt rum ser hemskt ut :( men det är inte lätt när man har för mycket grejjer till ett minimalt rum! Dagens i-landsproblem...

Men först lite fika så att man får lite energi till städandet ^^

Ha det!

hemma igen

Kategori: Allmänt

Japp, då var jag hemma igen från bion. Den va inte alls så bra som jag trodde, visst lite småmysig men väldigt seg och förutsägbar. Tyvärr! Plus att det ordnande sig för alla, som alltid. När ka någon inse att verkliga livet inte ser ut så! När ska någon inse att alla inte får sin drömprins i slutet! Suck!

Ja,ja mamma kom hem från stockholm idag där hon firat mormor :p Fick en söt oversise t-shirt från monki, jättebra att ha i skolan. Gillar deras kläder, snygga och framförllt billiga! :D Tack mor!


Haha det hörs att pappa lagar mat nu iaf ;) "det är ju inte klokt, allting fastnar i den här JÄVLA panna, den jäveln ska UT!" haha min far har ett hett temperament så att säga ;P Men snart mat då, sen blir det nog lite tv eller vampire diaries och se sängen... Är sjukligt trött! USCHA!

Ha det!

skynda skynda

Kategori: Allmänt

bara skriva lite snabbt, elin hämtar mig om 6 min och måste fixa lite till med håret och så :P

Iaf en bild på hur jag är "biofixad", ville testa nåt nytt så det blev en sned tofs och så plattat den, sen väldigt diskret make-up med rosa-röda läppar :)



På mig har jag leggins och vitt linne och över det en ny sak från Cheap Monday, vet inte vad jag ska beskriva det att det är, men den är blå och rätt snygg ändå haha

Ha det!

bio

Kategori: Allmänt

Hade egentligen tänkt gå ut på krogen ikväll, korre och jag skulle "dränka våra sorger" haha. Men ingen va riktigt sugen så det blir lite bio istället med korre och elin. MYS!

Ska se The valentines day, eller vad den nu heter ;) blir nog super!
dock måste jag nog börja fixa till mig lite smått nu, håret är dyvått och det tar ju en stund att få det torrt^^

Ha det!

vampyrer <3

Kategori: Allmänt

orkade inte skriva nåt igår, låg i sängen hela dan! Sen kom pappa hem igår kväll från malmö/köpenhamn och hade med sig pizza... Orkade en fjärdedel sen va det stopp, inte kul att va sjuk, men effektivt mot skräpmat ;)

En annan förddel med att vara sjuk är att det är tillåtet att titta på så mycket film och serier man vill!
Har fastnat i en ny vampyr serie nu. Förut var jag besatt av true blood och såg två säsonger på raken och nu har jag trampat i en annan vampyr fälla: The Vampire Diaries <3 Så bra och så snygga!! Sjuuukt :) hihi inne på 8:e avsnittet nu...


Me like!!


Blev en bikini rikare igår också, börjar redan planera sommargaderoben vettu! En jättesöt prickig bikini med koifiskar på från Ed Hardy. Har spanat in en annan också med tigrar på och jag tror att den nog också vill bli min ;D

tråkigt

Kategori: Allmänt

Idag har jag verkligen inte gjort nånting, bara suttit framför datorn och inte ägnat mig åt nåt vettigt över huvud taget!

Bara surfat runt och kollat saker som jag vill ha, kul liksom när mna inte har tillräckligt med perngar för att köpa allt heller... Ska till Gbg på lovet också så måste ha lite shoppingpengar tills dess, samt att det antagligen kommer bli en del fest kommande tiden, vilket också tar en del på pengarna.
Ja det är inte lätt att vara fattig student i dessa tider ;)

Fick iaf min premie från ELLE, typ duschgel, bodylotion och tvål och dvd-filmen Låt den rätte komma in. Kommer inte alls ihåg att det va det man skulle få men det blir säkert bra ändå :) Fast filmen är nog inte riktigt min stil... Men det kan jag ju iofs inte säga innan jag sett den. Vem vet, den kanske är SUPERBRA!

Jaja, nu kom mor hem, kanske dags att göra något vettigt.

Ha det!

suck

Kategori: Allmänt

sjuk igen... INTE så kul faktiskt! Har jätteont i magen och är yr. Ska försöka åka tillll skolan med 11.22 bussen men vi får se hur det går, just nu ligger jag i hopkrupen i sängen!

Vill inte ha det såhär längre, orkar inte vara sjuk mer! SUCK!

yeyyy igen

Kategori: Allmänt

nu är nog historian klar, tror jag, ska skriva ut den och sen äntligen får man sova!!

phu!

God Natt

history

Kategori: Allmänt

japp, nu var det nog dags att börja med lite historia kanske, eller snart iaf... ;)

SUO var ganska okej faktiskt, har börjat spela lite nya låtar och så har jag ju inte vart där på länge. Hasse är alltid lika go´ och glad. Han kan verkligen få en på bra humör!


nu blire pluggkaffepluggkaffepluggkaffeplugg och sen sovsasovasovasovasova

mums

Kategori: Allmänt

Det blev inte så mycket av det där historiaarbetet, istället blev det lite motion och dusch! Ska ju iväg på suo om en stund så den som spar han har, kommer inte komma i säng i vettig tid idag kan jag säga!

Mamma har köpt nåt nytt shining balsam, så nu glittrar hela jag! Fast det förvinner nog snart för just nu smörjer jag in mig i body butter från The body shop, så himla jättebra! Och man vill nästan äta det, luktar jättegott! 
Har både passionsfrukt- och hallonbutter, MUMS.

vet att det inte är rätt, men tror nog att alla är lika bra :)



Nä nu måste jag nog klä på mig, kan ju inte komma naken till suo. Eller vem vet, det kanske skulle vara en succé?! haha 

 

yayyy!

Kategori: Allmänt

hemma igen då efter skoldagen! bara två lektioner idag och slutade 11.20 :) Men gick lite på stan och fikade med Barbror och Krister, Superkul!
Självklart fikade vi på Café Viskan, Borås innefik, för vi är för jävvla cooola azzå! Jag vet var man ska hänga, vart man ska käka... MOHAHAHA!

Dock va det inte så bra, kaffet är som vanligt jättegott, men snickerskakan som jag och barbror åt va typ gjord av cement eller nåt. Stenhård! ;)
Vi kom också på att vi fikar hela tiden, verkligen varje dag. I skolan eller på stan. Men det är ju så gott och så mysigt;)

Nä nu måste jag skriva historia :S ska vara inne imorn och jag har knappt börjat, hehe.
Fast först ska jag kolla lite på tradera, haha, min pappa har påverkat mig! Har typ börjat kolla efter jättemycket saker där, inte ok! ;)

nä, måste som sagt plugga nu

Ha det!

usch!

Kategori: Allmänt

Nu är jag så trött att huvudet bultar!
Svenskan är klar, men blev skit!
Historian är knappt påbörjad!
Facebook dampar!

JAG ÄR ARG PÅ ALLT JUST NU!

F*ck!

btw

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet att den här bloggen är supertråkig, men ska bli ändring på det!

Någon gång...

Men inte nu, måste verkligen plugga nu :S

SKÄRP DIG SARA!

Svenska C

Kategori: Allmänt

Borde skriva personligt brev för en inlämning i Svenska C, istället blev det lite mer surf på nätet!

Tradera är jättekul har jag kommit på! Finns en skitnygg Ed Hardy bikini som nog vill bli min, måste se om jag kan få buda från pappas konto. Han är lite bättre på det än vad jag är :)

Sen är det ju frågan om vad man skulle köpa för julklappspengarna från mormor... Björgs smycken är bara för snygga! Dock är en del också väldigt dyra! Men jag är faktiskt väldigt sugen på Kaninringen, dock är den typ slutsåld överallt och det finns inte många återförsäljare utanför internet.

Men den är verkligen MUST HAVE:


Åhh den är å söt! Kostar typ 1200 kr :)

då var det dags igen!

Kategori: Allmänt

Eftersom det gick så himla bra förra gången jag skulle börja blogga, så tänkte jag att man kanske skulle försöka igen ändå ;)

Jag vet att ingen, möjligtvis extremt få, kommer läsa min blogg, men det känns ändå bra att ha den. Och om ingen ändå läser så kan man ju skriva nästan vad som helst! hehe

Varför startar jag blogga nu igen då?? Har ju haft uppehåll nästan ett år, och det bloggåret då innehöll 16 inlägg... Cool! Nä, men det är ju så enkelt bara att jag måste plugga nu, och som alltid när man ska plugga så hittar man på en massa andra saker att göra för att slippa den där svenska C grejen, eller det där historiaarbetet...
Och då ansåg jag att det var en förträffligt bra idé att blogga lite istället :D

Men vad skulle då min blogg handla om?! Mode? Njaa... Finns nog andra som sköter den delen bättre. Inredning? hehe aa sure! Fester? hmmm, tråkigt!
Min vardag och det som är viktigt, och mindre viktigt, för mig? JAAA, det blir bra!

Så, om ni nu har råkat halka in här så vet ni nu vad jag har tänkt skriva om. Take it or leave it!

Ha det!