barasaravendela

"Den materiella lyckan är den sanna lyckan"

Söndag

Kategori: Allmänt

En sån där dag när renbyxorna och pingvinstrumpor känns som det självklara valet 



Ko

Kategori: Allmänt

Såg att dessa finns att köpa nu på Jennie-ellen.com. Har spanat efter som sen jag såg några bloggerskor ha dessa! Så sjukt coola. Dock brukar jag ha ganska lätt för att förstöra sådana klackar och priset är lite högt (1400 kr) för att par skor som man kanske bara kommer använda ett par gånger.. Men ändå, vill ha!!
 
CALL ME

Shoemania

Kategori: Allmänt

Fick hem mina skor från Nelly idag och jag tror jag dör skodöden!! Gahh jag är så bäst på att köpa skor på nätet ;)
Dom är underbara båda två haha. Ett par enkla halvklackar med guldkedjedetalj från Nelly Trend och ett par leopard-boots med hårig yta från River Island. Love them!!
 
Dock borde jag rensa ut lite gamla och halvdåliga skor nu. Är uppe i 70 par typ så borde väl slänga iväg lite (så man får plats med nya hihi).
 
Det dumma är att ju mer skor jag köper desta fler vill jag ha! Men får hålla i pengarna lite nu, jag är ju faktiskt student...
 
 
Försökte ta bild på nya favoriterna, men är tyvärr för mörkt i min lägenhet och dom gör sig inte riktigt rättvisa med blixt...
 
Ha det!
 
 
 

Shoppingsuget dämpat

Kategori: Allmänt

Livet rullar på som vanligt, toppar och dalar. Har dock haft sjukt roliga veckor nu när skolan börjat igen, kanske lite för mycket festande ;)
 
Har också varit sjukt sugen på att shoppa senaste veckorna, men har inte riktigt haft ekonomin till det. Dock passade jag på nu i helgen eftersom csn-bidraget hade kommit in :)
 
En order från Gilly Hicks med massa nya fina trosor (synd bara att frakten är dyr)!
En order från Nelly med nya svarta lösnaglar och 2 par skor som jag bara inte kunde motstå haha
och sist men inte minst beställde jag även ett Fuck cancer armband :)
 
Är dock sugen på mer varor från Nelly! Kom upp i lite för mycket pengar så fick välja bort några saker, men kanske blir en beställning imorn igen istället ;) Shoppingbehovet är inte helt stillat, bara dämpat för stunden...
Sen skulle jag även behöva hitta några fina underdelar, typ nya jeans eller liknande. Använder i princip bara svarta jeans från Gina, börjar bli lite kiligt.
 
 
Ha det!