barasaravendela

"Den materiella lyckan är den sanna lyckan"

Brands

Kategori: Jobbrelaterat

Lite detaljbilder från våra märken, ihopsatta med appen Frametastic :) Går även att se den på min Instagram såklart ;)

Jobb(ig) tisdag

Kategori: Allmänt

Alltså min förkylning har blivit värre igen... Har nu haft den i tre veckor och börjar bli rejält trött nu!

Är på jobbet och försöker hitta på saker att sysselsätta mig med, dom andra har datorkurs som jag inte skulle vara med på. Så det jag ska göra är att svara i telefon eftersom jag gjort det jag hade planerat :P

Dock är det kaffe snart som tur är :)

Ha det!

Seg söndag

Kategori:

Ojoj vad seg jag har varit idag!! Har legat på soffan i princip hela dagen och slumrat till lite då och då... Men gårkvällen var väldigt trevlig ;) Bloggar mer imorn när jag piggnat till...

Tråkigt väder

Kategori:

Idag regnar och åskar det, och vad är då inte bättre än att ligga i sängen och äta frukost framför datorn?! ;) Har fastnat vid PH Danmark haha ;) Tycker det är superkul att se hur blåsta vissa är och hur vissa gör bort sig! Eftersom det är lördag idag blir det nog en liten utgång ikväll! :) Ha det!

Ork

Kategori:

Verkligen ingen bra dag idag... Förkylningen har blivit värre igen med halsont och snuva och hosta :( På toppen av detta kan ni tillsätta extrem mensvärk och då förstår ni kanske att min natt inte vart allt för rolig och hittills inte dagen heller... Usch usch usch vill bara bli av med den här skiten!

SS13

Kategori:

Har börjat packa upp dom nya kollektionerna för vår/sommar 2013 :) Fast det blir roligare när väskproverna börjar komma in! Roligare att plocka bland dom än bland massa herrkläder ;) även om kläderna såklart är fina också!

Tröttis

Kategori:

Har hostat som en dåre inatt och har därför vart ganska seg idag :P Speciellt nu när man kommit hem från jobbet, fixat en del grejer och sen satt sig i soffan. Hemskt vad jag blev trött! Håller alla tummar och tår för att hostan inte stör mig inatt, utan att jag får sova :) Ha det!

OLW

Kategori: Allmänt

 
OSTBÅGAR!!
 

Ensam Lördag

Kategori: Allmänt

Idag påbörjade jag en storstädning av lägenheten men hann bara badrummet, sovalkoven och halva köket innan jag insåg att vädret faktiskt va väldigt härligt så då satte jag mig och solade på balkongen!
Måste försöka hålla min solbränna så gott det går ;)
 
Nu är jag i Hillared och passar min lille älskling (dock håller han sig utomhus, så nåt sällskap va han ju direkt inte...)
Känner mig lite ensam och uttråkad.... Men har ostbågar som jag ska götta mig med! Och så sätter jag nog på en film :)
 
Ha det!
 
Sol på balkongen tidigare idag!
 
 

Sjuk

Kategori:

Min förkylning har under natten utvecklats till en DUNDER-förkylning... Inget jobb för mig idag alltså. :/ Ligger i soffan med hosta, feber, halsont och snorig näsa! Har satt på en film (harry potter ;)) och ska försöka pilla i mig lite frukost Hoppas ni har en bättre dag än jag har! Ha det!

Kattvakt

Kategori:

Är i Hillared och passar min lille älskling <3 Dock är jag väldigt förkyld och hostar som en dåre... Slänger därför in ett par bilder från min semester! Längtar tillbaka lite till värmen!

ÄNTLIGEN

Kategori:

Nu funkar blogg.se appen igen! Äntligen :D nu blir det lättare igen för en latmask som jag att slänga in lite inlägg då och då ;) Ha det!

Ett något svalare Sverige

Kategori: Allmänt

Är hemma på svensk mark igen efter en väldigt varm och svettig vecka i Kusadasi! :)
Men bra har jag haft det!! 
Tackar massa till fina Korvsi som lät mig komma och bo hos henne :D så snällt!
 
Idag blir det nog bara att ta det lugnt så får jag se vad som händer i helgen. 
 
Ha det!

Kusadasi

Kategori: Allmänt

Om bara några få timmar beger jag mig mot flygplatsen :D är lite nervig över att åka själv haha men tror nog att det ska gå bra ;)

Ska bara packa det sista, samt bestämma vad jag ska ha på mig att åka i och sen är jag färdig för solen! Ska bli så skoj att träffa Kornelia också, saknar henne här hemma!

Hoppas ni får en lika bra vecka som jag förhoppningsvis kommer ha!

Ha det!

taggar

Kategori: Allmänt

Har inte kunnat blogga eftersom appen fortfarande inte funkar och mitt mobila internet har så dålig täckning :/

Men jag är iaf mitt uppe i packning inför Turkiet på torsdag! Ska ner och hälsa på snygg-Kornelia :D Kommer bli så skönt att åka ifrån gråa Sverige och få lite sol!

Ska försöka slänga in ett inlägg imorn också :)

Ha det!