barasaravendela

"Den materiella lyckan är den sanna lyckan"

Förklaring

Kategori: Allmänt

Varning för tråkigt inlägg, är du inte intresserad, läs inte vidare!
 
Tänkte bara ge en liten förklaring såhär på kvällskvisten när jag legat och vridit och vänt på mig i två timmar redan och inte ens varit nära att somna...
 
Jag är medveten att jag har vart en ganska crappy kompis och medmänniska överlag den senaste tiden, och vill bara säga att det inte har varit med mening. 
 
Som de flesta av er vet har jag haft problem med yrsel och svimning ett ganska bra tag nu och det går upp och ner hur "allvarligt" det är. Just nu är jag i en väldigt dålig period och jag blir så sjukt frustrerad över att jag inte kan hitta någon förklaring.. Allt blir till en ond cirkel. Känns så jobbigt att inte kunna påverka det! Det är extremt svårt att beskriva hur jag känner mig och begär inte att någon ska förstå för det gör jag knappt själv haha. Men nu använder jag bloggen lite som ventilering, som förklaring till varför jag är lite frånvarnade eller tillbakadragen :) 
Jag orkar helt inte med så mkt. 
 
Vill inte gå in allt för djupt här heller, det är trots allt på internet ;)
Men känner att jag behöver skriva av mig lite och ge någon form av förklaring
 
Nu blir det tillbaka till att försöka somna igen, har tenta imorgon och håller alla tummar och tår att jag mår hyfsat imorgon och att jag inte behöver krypa omkring här i lägenheten för att risken att svimma om jag står upp känns så stor (skulle vilja se mig själv nån gång haha måste se hur komiskt ut som helst!!)
 
Tack för mig!
 
Ha det!
 
 

Test

Kategori:

Tycker faktiskt dessa brukar funka, hyfsat iaf.

De fyra ord man ser bland alla bokstäver beskriver alltså en själv. (På engelska) Jag fick orden lazy, reserved, naive och sweet ^^

Kirurgi

Kategori:

Min bästa vän just nu är värmekudden som är lindad runt min mage!

Har mensvärk från helvetet och överväger om inte det hade vart mer behagligt att skära ut min livmoder med en rostig kniv istället...

Kanske inte, men just nu känns det så!

Ha det!

Gos!

Kategori: Allmänt

Nu är klorna klippta! Dags att ägna fredagskvällen i Hillared med Charlie, mor och far. Gött att slippa fixa egen mat ;)

Ha det!

<3

Kategori:

Får man inga och har man inga hjärtan på alla hjärtans dag får man skapa egna!

"Jag tycker om dig Sara!
Åh, tack Sara!"

Forever alone.... And i like it!

En hel vecka...

Kategori:

...sen jag bloggade sist, illa!

Ikväll kommer Elin hit och sen blir det att dra till Sharon och Ketty på inflyttningsfest :) kommer nog bli väldans trevligt!

Ha det!

Lördag

Kategori:

Är så sjukt trött! På allt!
Har vart sjuk några dagar och känner mig totalt tom och helt splittrad...

Uscha! Imorn kväll får jag ta lite tid för mig själv och samla tankarna och reda ut mitt liv!

Ha det!