barasaravendela

"Den materiella lyckan är den sanna lyckan"

23/8-23/9

Kategori: Allmänt

Läste mitt horoskop för år 2011 (enligt Plaza Kvinna) och det låter väl hyffsat!

Vad tycker ni?

JUNGFRUN
2011:
Var beredd på att jobba hårt i år. Men var också redo för att få en generös utdelning för allt slit. Jungfrun är effektiviteten personifierad och nu får du erkännande för allt ditt flit. I kärlekslivet blir det upp och ner, men i ditt hjärta är det stabilitet.
Kärlek: Du är trofast på gott och ont, men i år kan du ha fastnat i gamla utnötta rutiner. Sadla om, prata med din älskling och se till så att ni får en nytändning. Planeterna kommer inte att hjälpa till, du måste faktiskt själv göra jobbet. Är du singel kommer en stark förälskelse att vrida om ditt huvud riktigt ordentligt.
Karriär: Om du har haft tankar på att starta eget är den kommande hösten den absolut mest perfekta tiden. Samla in dina tidigare kontakter och starta ett nätverk av starka, smarta kvinnor. Du behöver faktiskt hjälp, även om du inte tror det, och du kommer att få den precis när den är som allra mest behövd.
Årets mantra: Jag lever varje dag!
Toppmånader: Mars, april, augusti, september
Bottenmånader: Februari, juli

Kommentarer

  • Anonym säger:

    alltså det står ju inte att du kommer träffa den där kärleken på nyårsafton, men jag har en stark känsla av att det kommer att bli så.. SSSSSSS;) Förresten tur att jag fyller år i februari för då blir det ju en toppenmånad ändå:D

    2010-12-14 | 15:37:30

Kommentera inlägget här: